Rekisteröityminen Espypalstalle (LUE TÄMÄ ENSIN!)

(LUE TÄMÄ ENNEN KUIN REKISTERÖIDYT!)

Rekisteröityminen Espypalstalle (LUE TÄMÄ ENSIN!)

ViestiKirjoittaja Robin_Lundell » 14 Joulukuu 2008 22:05

Espypalsta on Espoon Seudun Pelastusalan Yhdistyksen (Espy) pelastuskoiraosaston tiedotus- ja keskustelufoorumi. Foorumi on tarkoitettu vain Espyn pelastuskoiraosaston jäsenille. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat lukea foorumilla olevia tekstejä tai kirjoittaa foorumilla.

Jos olet Espyn pelastuskoiraosaston jäsen voit rekisteröityä foorumille. Käyttäjätunnus pitää olla muotoa 'Etunimi Sukunimi' (tai 'Etunimi_Sukunimi').

Lisäksi vaaditaan toimiva sähköpostiosoite, mieluiten sama jonka olet ilmoittanut jäsensihteerille jäsenrekisteriä varten. Rekisteröintisi jälkeen ylläpito tarkistaa tietosi ja hyväksyy sinut foorumin jäseneksi. Tämä saattaa kestää muutamasta päivästä muutamaan viikkoon tai pidempään. Saat sähköpostiviestin kun sinut on hyväksytty jäseneksi. Tämän ohjeen noudattaminen edesauttaa hyväksyntää huomattavasti. Jos mitään ei kuulu saattaa olla että emme ole onnistuneet yhdistämään palstalle rekisteröinnin yhteydessä antamasi tietoja yhteenkään jäsenrekisterissä löytyvään henkilöön, jolloin rekisteröitymispyyntösi jätetään käsittelemättä. Ota siinä tapauksessa yhteyttä ylääpitoon tai jäsensihteeriin, tai rekisteröidy uudestaan ohjetta tarkasti noudattaen ja ilmoita sen jälkeen ylläpidolle aikaisemmasta rekisteröitymisyrityksestäsi.

Rekisteröinnin yhteydessä sinulta kysytään myös kysymys jonka tarkoitus on suodattaa pois roskapostiautomaattien rekisteröitymisyrityksiä. Pahoittelemme tästä koituvaa vaivaa. (ps. Espy pelastuskoiraosaston tavoitteenahan on kouluttaa koirista pelastuskoiria).
Avatar
Robin_Lundell
Site Admin
 
Viestit: 15
Liittynyt: 07 Joulukuu 2008 22:03
Paikkakunta: Kerava

Paluu Espy-palstasta ja rekisteröitymisestä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron